مطالب اینترنتی
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
چهارشنبه 25 مرداد 1396 :: نویسنده : نویسنده

 طرز تهیه ی شیربرنج ترکیه ای (سوت لاچ)

طرز تهیه ی شیربرنج ترکیه ای (سوت لاچ)

 

مواد لازم برای سوت لاچ :

 

برنج نصف پیمانه ی پلوپز
شیر 4 لیوان
شکر یک لیوان
وانیل یک بسته
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
آب یک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت

طرز تهیه سوت لاچ :

من از شب قبل این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب زیاد حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مانند شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس 4 لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر می گذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت می شود ولی به نظر من بهتر است نصف شیر بماند.

سپس وانیل را هم اضافه می کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم (با این کاسه های من 4 یا 5 تا می شود )

و بعد داخل سینی فر کمی آب می ریزیم و کاسه ها را پر کرده و می چینیم داخل آن و بعد با دمای 180 درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای دلخواه تزئین کنید.

این سوت لاچ بسیار خوشمزه است امتحان کنید.

 

 

The post طرز تهیه ی شیربرنج ترکیه ای (سوت لاچ) appeared first on جذاب.


لینک منبع و پست :طرز تهیه ی شیربرنج ترکیه ای (سوت لاچ)
http://www.jazzaab.net/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%db%8c-%d8%b4%db%8c%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%ac-%d8%aa%d8%b1%da%a9%db%8c%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%aa-%d9%84%d8%a7%da%86.html



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic